I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, August 11, 2011

mainan dlu2

ahhh bila nak raya nih...pnat nya posa^^
bila dah besar ni..x tau plak nak wat ape time tgah ari....kcik2 dlu best la..
sbb leh main sana sini...skrg dah besar~~..klu men lari2 kang mak kta (mak=hang x posa ka ni..kuat sgt lari>>lohat kedah piaw)muhaha

ni aku nak kongsi skit apa yg aku men time kcik dlu.. especially time bulan posa la..

JENG2!!
hahaha ni la dia......kowg pnah men tak,zmn 90 an pya nih

ni bgian blakang dia plak

yeahhhh...siap sdia utk dpsang^^

nahhhh...ni la dia rpa kpal terbang..x main arr kpal trbang kertas kna air bsah..
yg ni di jamin thn bsah^^


 

Monday, August 1, 2011

wahhhhhhh pjam celik pjam celik....dahhhh puasa^^

rndunya kat ketupat gan lemang...wlaupun aku sdiri x ska mkn :P
tapi 2 la mknan pling d tgu2 stiap org msa pgi rya...kan2
 .....tpi rye skung x la sbest dlu dah.....dah kureng skit meriahnya
yela kan sbb krjan dah hram kan men mercun nih...2 la owg2 kta krtif sgt tkok tbh...haiyaa punn..

niiii dia mriam buluh...dia pya bnyi mls la aku nak ckp...blh cair taik tlnga oooo...hahak2..
owg yg pro je blh men nih...bdk2 jgn tau..^^

  wahhh...yg ni klu kna tngan....haaaa jwbnya mkn ketupat guna straw laaaa...sooo hati2 la klu men...
 sooo adek2 baik main mrcun pop2 ni jew @ mercun bawang owg dlu2 pgil..selamat..jari pun x kan ilang..hehe

tpi alang kah bgusss klu dpt ku putar masa...ewahhhh...blh la dpt nih ^^
msa kcik2 dlu aku leh dpt tbal dri dlm gbr ni..best ooo tpi duit singgit2 jew la^^..klu dpt 10 inggit 2 kira bnos la kan...skung nih...aku plak kna bgi nih kat bdk2...klu tgah snket...aku bgi sampul jew..pas 2 aku cbut lari...pdan muka bdk2 nak paw aku sgt..hahhaha

n last skali aku nak ucap...selamat menunaikan ibadah puasa buat smua umat islam..dan harap kita smua dpt mnybut ramadhan ini dengan gembira n bukan sedih sbab x blh mkn tgah ari..^^ok...seee yaaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...